Tek Kullanımlık Not
Notunuz tarayıcınızda şifrelenir. Sunucu yalnızca şifreli halini saklar. Şifre çözme anahtarı linkin # kısmındadır ve sunucuya gönderilmez.
Bu linki yalnızca alıcıya gönderin.
Kopyalandı
Bu not size gönderildi. "Notu göster" butonuna basınca açılır. "Okunduktan hemen sonra" seçildiyse not sunucudan kalıcı olarak silinir.